• 14-16 Februari 2020
  • info@mega-bit.se
mega-bit

Mega-bit startades av Christoffer Skoog och Jimmy Söderberg. Båda med intressen och erfarenheter från branschen sen tidigare. Tidigare ägare av tex Internetcaféet Netzone i Örebro.

Närmsta 3 åren som kommer så kommer vi befinna oss i stora och fräscha lokaler på Conventum som klarar upp mot 2000 LAN-platser, så det finns gott om utrymme att växa i. 

Föreläsningar/utbildningar och alla finalmatcher kommer spelas i Conventum Kongress, där det finns ca 1500 sittplatser och storbildsskärmar.

Mega-bit är helt alkohol- och drogfritt med största syfte att visa vårt engagemang för ungdomar. Vi vill utveckla det till mellansveriges bästa mötesplats för gamers och spelintresserade. Där man får träffa nya vänner, tävla, ha roligt, träffa kända Youtubers och gamers. Det kommer finnas stora områden med Streamers, E-sport, Lan Områden, Tv-spels områden, samt massa annat.

Vi har ett bra samarbete med skolor, kommuner, idrottsföreningar och försöker att bilda ett evenemang som ungdomar uppskattar och tycker är roligt, samt att företag och föreningar får visa upp sig på eventet för tex sprida sin info och kanske till och med rekrytera personal i framtiden. Vårat mål är att köra detta evenemang minst 1 gång per år i Örebro.

MISSA INTE CHANSEN KÖP DIN BILJETT

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Vill du få våra nyheter först?